Kula Gazetesi

Sağlık Bakanlığından o İlçeye müjde; 400 yataklı hastane yapılacak

197 views
17 Mart 2022 - 10:39
Sağlık Bakanlığından o İlçeye müjde; 400 yataklı hastane yapılacak
( bant 1

Manisa’nın Salihli İlçesi İlçe tarihinin en büyük kamu yatırımı için gün sayıyor.

15 Nisan 2022 tarihinde ihaleye çıkacak olan yeni Devlet Hastanesi projesi, 400 yatak kapasiteli olacak.

Projesi ve mimari çalışmaları tamamlanan hastane için, Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesine yapılacak.

84 Bin Metre Kare alan üzerine yapılması planlanan yeni hastane, 8 kattan oluşacak. Devlet Hastanesinde 400 yatak, poliklinikler, ameliyathaneler, yoğun bakım (yetişkin ve yenidoğan dahil), acil müşahede odasının yanı sıra kreş ve idari bina yer alacak.

Salihli’nin gelecek 50 yılının planlanmasına yönelik yatırımları hizmete sunduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, “Üniversite bahçemize yapılacak olan 400 yataklı dev hastanemizin yapım ihalesi 15 Nisan’da yapılacak. Yapım ihalesine Sağlık Bakanlığımız çıkacağı, Salihli tarihinin en büyük kamu yatırımı olacak hastanemiz şimdiden Salihli’mize hayırlı olsun” dedi. Dinç “400 yataklı Salihli Devlet Hastanesini ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Doktor Fahrettin Koca, Manisa Milletvekilimiz İsmail Bilen ve bölge AK Parti milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ